İED
İşitme Engelliler İçin Bilgisayardaki Sesli Uyarıların Görselleştirilmesi - Yazdırılabilir Sürüm

+- İED (http://ied.org.tr/forum)
+-- Forum: Genel (/forum-13.html)
+--- Forum: Teknoloji (/forum-16.html)
+--- Konu: İşitme Engelliler İçin Bilgisayardaki Sesli Uyarıların Görselleştirilmesi (/thread-492.html)

İşitme Engelliler İçin Bilgisayardaki Sesli Uyarıların Görselleştirilmesi - slncwllfll - 07-25-2013 06:14 PM

Öncelikle merhaba. Ben TÜBİTAK Proje yarışmasına yukarıda da ismini gördüğünüz "İşitme Engelliler İçin Bilgisayardaki Sesli Uyarıların Görselleştirilmesi" adlı proje ile katılmak istiyorum. Bu projede bilgisayardan gelen her türlü sesli uyarının görsel uyarıya çevrilmesi ve işitme engellilerin bu uyarıyı algılayabilmesi yönünde. Çoğumuzun kullandığı Windows işletim sisteminde bile 30'dan fazla uyarı sesi var. İnternet sitelerinden gelenleri saymıyorum bile. Bende bu projeyi geliştirmek ve daha doğru bir şekilde gerçekleştirmek için siz değerli işitme engelli arkadaşlarımdan yardım almak istedim.Bu konu ile ilgili görüş,yorum ve sorunlarınızı bildirirseniz çok sevinirim.

RE: İşitme Engelliler İçin Bilgisayardaki Sesli Uyarıların Görselleştirilmesi - ied - 07-25-2013 09:31 PM

Merhaba, bu konuda derneğimizin mail adresine iletebilirseniz sevinirim.

ied1ied@yahoo.com.tr