İED
ÖZEL EĞİTİM ALANINDA EĞİTİMCİ YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRMA PROJESİ - Yazdırılabilir Sürüm

+- İED (http://ied.org.tr/forum)
+-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html)
+--- Forum: Eğitim ve Öğretim (/forum-11.html)
+--- Konu: ÖZEL EĞİTİM ALANINDA EĞİTİMCİ YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRMA PROJESİ (/thread-215.html)

ÖZEL EĞİTİM ALANINDA EĞİTİMCİ YETERLİLİKLERİNİ ARTTIRMA PROJESİ - ekarakoc - 12-13-2012 11:27 PM

[Resim: dilgem%20%C3%B6n.jpg]

[Resim: dilgem%20arka.jpg]

Mail: aliozcan@maltepe.edu.tr

ÜCRET:
Mezun: 600 TL+ KDV ( World Kart’a 6 Taksit )( Dileyen katılımcılar hesaba 150 TL yatırdıktan sonra kalan 450 TL yi 3 taksit halinde ödeyebilirler.)
Öğrenci: 500 TL+ KDV ( World Kart’a 6 Taksit )( Dileyen katılımcılar hesaba 125 TL yatırdıktan sonra kalan 375 TL yi 3 taksit halinde ödeyebilirler.)

--------------------------------------------

ÖĞRETİM ELEMANLARI:

1. Prof. Dr. Dilek ERBAŞ: Marmara Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı

2. Yrd. Doç. Dr. Ahmet YIKMIŞ: Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölüm Başkanı

3. Yrd. Doç. Dr. Çığıl ESİRGEMEZ AYKUT: Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü

4. Yrd. Doç. Dr. Deniz DAĞSEVEN EMECEN: Maltepe Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı

5. Yrd. Doç. Dr. Necdet KARASU: Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü

6. Yrd. Doç. Dr. Nur AKÇİN: Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü

7. Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya TAVİL: Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü

8. Dr. Bilgehan EREN: Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı

9. Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Meltem ŞEN ÖZÇELİ: DİLGEM Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

10. Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Merve SAVAŞ: DİLGEM Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

BAŞLAMA TARİHİ: 23 Aralık 2012 - PAZAR

BİTİŞ TARİHİ: 26 Mayıs 2013 - PAZAR

SAAT: 10.00 - 18.00

SÜRE: 12 Gün/ 120 Ders Saati

Detaylı Bilgiler : http://mikam.maltepe.edu.tr/ozel-egitim-alaninda-egitimci-yeterliliklerini-arttirma-projesi