![]() |
İşitme Engelliler İlköğretim Okulları - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: Eğitim ve Öğretim (/forum-11.html) +--- Konu: İşitme Engelliler İlköğretim Okulları (/thread-17.html) |
İşitme Engelliler İlköğretim Okulları - ELFİDA - 08-10-2012 05:06 PM İlköğretim Okulu(İşitme Engelliler) : ADANA - SEYHAN - Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <2553> AFYONKARAHİSAR - MERKEZ - Karahisar İşitme Engelliler İlköğ.Okulu <4933> AMASYA - MERKEZ - Lokman Hekim İşitme Engelliler İ.Ö.O <4310> ANKARA - ALTINDAĞ - Yahya Özsoy İşitme Engelliler İlköğr.Okulu <3525> ANKARA - SİNCAN - Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlköğ.Ok. <2157> ANTALYA - MERKEZ - Merkez İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <4397> AYDIN - BOZDOĞAN - Şair Fethi Bey İşitme Engelliler İÖO. <2284> BURSA - NİLÜFER - Duyum İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <3709> ÇANAKKALE - GELİBOLU - Anafartalar İşitme Engelliler İlköğretim O <3749> DENİZLİ - MERKEZ - Yeşilköy İşitme Engelliler İlköğretim O <1664> EDİRNE - MERKEZ - Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <520> ELAZIĞ - MERKEZ - Genç Osman İşitme Engelliler İ.Ö.O <1248> ERZURUM - MERKEZ - Dedekorkut İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <3206> ERZURUM - PALANDÖKEN - Dedekorkut İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <133> ESKİŞEHİR - MERKEZ - Ahmet Yesevi İşitme Engelliler İ.Ö.O <3561> GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL - Alİ Süzer İşitme Engelliler İlköğretim O <1412> GİRESUN - EYNESİL - İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <1751> HATAY - MERKEZ - Hürriyet İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <1900> İSTANBUL - ATAŞEHİR - Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim O <2420> İSTANBUL - BEYOĞLU - Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim O <3568> İSTANBUL - EMİNÖNÜ - Vezneciler İşitme Engelliler İlköğretim O <2611> İSTANBUL - FATİH - Vezneciler İşitme Engelliler İlköğretim O <386> İSTANBUL - KADIKÖY - Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim O <1938> İSTANBUL - ÜMRANİYE - Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim O <2818> İZMİR - BAYINDIR - Şehit Oktay Ardıç İşitme Eng İlköğretim O <2177> İZMİR - BORNOVA - Tülay Aktaş İşitme Engelliler İlköğretim O <1853> İZMİR - KARŞIYAKA - Hasan Kaya İ.E.E.Ç.Eğitim Mer.ve Anaokulu <4755> KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ - Gaziler İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <1968> KASTAMONU - MERKEZ - Halime Çavuş İşitme Engelliler İ.Ö.O <2458> KAYSERİ - DEVELİ - C.Nevzer Ercis İşitme Engelliler İ.Ö.O <2801> KAYSERİ - MELİKGAZİ - 80.Yıl İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <2554> KIRIKKALE - MERKEZ - Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <3254> KIRŞEHİR - KAMAN - Cevizkent İşitme Engelliler İlköğretim O <1598> KOCAELİ - KARAMÜRSEL - A.Gazanfer Bilge İş.Eng.İ.Ö.Okulu <1020> KONYA - SELÇUKLU - Konevi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <3031> KÜTAHYA - MERKEZ - İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <2613> MALATYA - MERKEZ - Akşemseddin İşitme Engelliler İlköğretim O <2794> MERSİN - MERKEZ - Akdeniz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <2279> MERSİN - TOROSLAR - Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <346> NİĞDE - MERKEZ - Hüdavend Hatun İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <361> ORDU - MERKEZ - Nuriye Halit Çebi İşitme Eng.İlköğr.Ok. <3456> RİZE - MERKEZ - Çaykent İşitme Engelliler İlköğretim O <2839> SAMSUN - İLKADIM - 19 Mayıs İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <1386> SAMSUN - MERKEZ - 19 Mayıs İşitme Engelliler İlköğretim Okulu <3172> SİVAS - MERKEZ - Buruciye İşitme Engelliler İlköğretim O <4187> TRABZON - MERKEZ - Çamlık İşitme Engelliler İ.Ö.O <1784> VAN - MERKEZ - Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İ.Ö.O <3621> ZONGULDAK - MERKEZ - Uzun Mehmet İşitme Engelliler İlköğ.Okulu <1970> *** iletişim Bilgilerine MEB 'in aşağıdaki Linkinden ulaşabilirsiniz : (Kaynak : http://www.meb.gov.tr/baglantilar/okullar/linkdetail.asp?KOD=73&offset=-1 ) |