![]() |
ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: Genel (/forum-13.html) +--- Forum: Kültür & Sanat (/forum-15.html) +--- Konu: ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ (/thread-150.html) |
ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ - ekarakoc - 11-15-2012 07:58 PM ![]() ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ İşitme engelliler, aileleri ve gönüllü dostlarımız hep birlikte bu oyunu izleyelim. İşitme engelliler ve aileleri derneği ve İBB'nin (İstanbul Büyükşehir Tiyatroları) girişimiyle alt yazılı olacak oyuna katılacakların isim yazdırılması şarttır. İsminizi ve kaç kişi geleceğinizi buraya e-posta atınız : ied@ied.org.tr Ücretler: GİRİŞ BİLETİ : 7.00 TL Oyun Adı : Arka Bahçe Tarih : 25 kasım Pazar günü Saat : 15.00 Tiyatro Salonu : Muhsin Ertuğrul Sahnesi Adres : Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürlüğü Şişli Harbiye Mh. Gümüş Cd. No:3 Şişli/İstanbul Telefon: Telefon : 0212 455 39 19 Kroki : http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx?&ap=harita&cx=91433&cy=99626&scl=10&nm=Ilk%20Nokta Bilgi için : ied@ied.org.tr ARKA BAHÇE Yazan : BİLGESU ERENUS Yöneten : HÜSEYİN KÖROĞLU Dramaturgi : DİLEK TEKİNTAŞ Koreografi : ÖZGE MİDİLLİ AŞAR Müzik : SELİM ATAKAN Sahne Tasarımı : RIFKI DEMİRELLİ Işık Tasarımı : MURAT SELÇUK Kostüm Tasarımı : DUYGU TÜRKEKUL Efekt : ERSİN AŞAR Yönetmen Yardımcısı : İREM ARSLAN AYDIN Süre : 110 DK. OYUNCULAR BERK SAMUR, DENİZ EVRENOL, DOĞAN ŞİRİN, GÜZIN ÖZYAĞCILAR, MELİSA DEMİRHAN, MEVLÜT DEMİRYAY, NUR SAÇBÜKER, ÖZGE MİDİLLİ, ŞENAY SAÇBÜKER, ZÜMRÜT ERKİN KONUSU Çağdaş Türk Tiyatrosu'nun önemli yazarları arasında yer alan Bilgesu Erenus, Arka Bahçe adlı oyununda kapitalizmin tarihsel gelişimini, küreselleşmenin sonuçlarını eleştirel bir bakışla ele alıyor. Sömürenlere karşı yeni bir dünya kurmak isteyenlerin mücadelesi sürmektedir. ![]() RE: ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ - mimoza - 11-23-2012 12:27 PM Bu tiyatroyu izledim, gerçektençok iyi bir oyunculuk ve oyun çok keyifli... tavsiye ediyorum herkese! RE: ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ - ekarakoc - 11-23-2012 01:13 PM Alt yazılı olarak mı izlediniz? RE: ARKA BAHÇE (TÜRKÇE ALTYAZILI) TİYATRO OYUNUNA GİDİYORUZ - firdevs - 11-24-2012 08:06 PM az kaldı.. son 18 saat.. |